Font Size

SCREEN

Layout

Cpanel
 
Z zavestnim usmerjanjem prane povečujemo vitalnost in telesno odpornost, razstrupljamo telo, poglabljamo sproščenost, se umirjamo in bistrimo duha. Med nami pa je tudi nekaj ljudi, ki so tako napredovali v svojem duhovnem razvoju, da zmorejo občasno živeti brez hrane in celo vode, za katero smo prepričani, da je za ravnovesje v organizmu nujno potrebna. Matej Plavec je Mariborčan, ki je pri svojih šestindvajsetih, preživel enaindvajset dni brez hrane in prvi teden tudi brez vode. Pred kratkim pa se je vrnil s Plitvic, kjer si je pridobil podobno, a tokrat krajšo izkušnjo.
 
  
 
Po sedem dni ni jedel in pil, štiri dni je plesal ob zvokih indijanskih bobnov. Ker je človek lahko voden, da spozna, od česa ljudje živimo in kaj vse se skriva v telesu in življenju. Matej Plavec ima društvo Yin Yang, ukvarja se tudi s poučevanjem borilne veščine aikido, trenira jo že 15 let, ženske poučuje samoobrambe, vodi seminarje in zdravilne trening delavnice.
 
                  
                     
sonce
 
»Za hranjenje s svetlobo sem se odločil, ker je bilo moje življenje zmedeno - zdelo se mi je, da prevladujejo v njem neravnotežje, neskladje in notranja revščina, ker nisem živel svoje resnice. Nisem si ugajal in stvari mi niso šle od rok, počutil sem se slabega. In tako nisem hotel več živeti,« se spominja Matej Plavec, ki se je pred petimi leti sedem dni hranil le s svetlobo ali s tako imenovano prano.
 
 

KONTAKT

Mobitel : 031 766 131

 

Email : matej@matejplavec.si

 

SPLETNE STRANI

Nahajate se: Home ČLANKI