Kaj spada pod učenje in nadgradnjo ?

"Učenje in napredek"

Ko čutimo notranji poriv in učenje in ne vemo kako naprej in h komu. Ko si želimo vedeti veliko več o energiji, življenju, o duhu in o sebi …

Če si fizično zdrav potem je ta zavihek najverjetneje zate. Prebral boš lahko katero znanje ti je lahko predano. In ne pozabi, obstaja tudi "biblioteka" do katere imamo dostop.

V življenju se nam namreč lahko zgodi, da smo v času preobrazbe, kjer se bomo najverjetneje v tem telesu rodili na novo. To je čas, ko potrebujemo energijo-informacijo in učenje. Včasih je ta proces boleč in težek in je učenje ali mentorstvo zelo priporočljivo. No, ni pa nujno. To smo si vsekakor zbrali sami, zato je stvar varna, a vendarle razburljiva in včasih boleča.

Matej je bil namreč mentor, učitelj in trener že veliko ljudem. Veliko ljudi je prišlo do njega popolnoma zdravih, a iskali so nekaj druga. Iskali so pot do preobrazbe, pot do boljšega in drugačnega jutri. Želeli so transformacijo, saj jim način življenja ki so ga živeli, več ni ustrezal.

Iskali so pot, kjer bi začutili, spoznali ali vstopili v svobodnejše življenje. Iskali so spremembo kako lepše zaživeti svoje življenje. Nekateri s tesnobo v sebi, mogoče s utesnjenim partnerskim odnosom, drugi z željo po znanju o energiji in duhovnosti, tretji z manjšo težavo v osebnem smislu, revščino na več nivoljih, četrti morda z željo da se spet začutijo sebe ...in še in še je bilo tega.

Veliko več o tem si boš lahko prebral-a pod zavihkom zdravljenje in terapija zate, a spodaj so prav tako pomembne alineje.

Če te morda zanima:

1MEDITACIJA
je namreč trdo delo. Matej se je z meditacijo srečal prvič v 8.razredu osnovne šole. Kot je že omenil v "biografiji", je veliko časa presedel v med-itiranem stanju. Nekaj let je vodil vodene meditacije z napredno duhovno skupino. Nekateri govorijo o tem, da med meditiranjem človek naj ne bi mislili in, da jim med tem obredom zmeraj skačejo misli - po in v glavo. To je seveda nekaj naravnega, sploh na začetku. A dobro je imeti mentorja, ki ti razloži kako začeti in kako potem nadaljevati. Meditacija vsekakor spada med tehnike s katerimi lahko prideš do napredka v svojem življenju.
2DIHANJE
dih je nekaj, kar nas spremlja od kar vstopimo v ta svet in nekaj brez česar ne moremo. Matej se je srečal z veliko dihalnimi tehnikami, kot z dihanjem med "delavnim dnevom", kar ima velik smisel in veliko reakcijo na naše vsako dnevno počutje.
3ZADRŽEVANJE DIHANJA
pri tej tehniki, je veliko starih stvari spet prišlo na dan. Govora je o ogljikovem dioksidu, ki pa nam lahko pomaga pri večih stvareh pri našem čutenju.
4MOLITEV
ali pogovor z bogom. Nekateri bi temu rekli tudi pri-klic ali prošnja za pomoč. No, tukaj ne rabimo posebnega znanja. Kar mogoče potrebujemo je to, da nam nekdo na preprost način predstavi kako to deluje.
5USTVARJANJE LASTNE REALNOSTI
je nekaj čemur bi lahko rekli "magija". Matej je namreč pred 17timi leti od svojega učitelja dobil knjižico od neznanega avtorja, ki mu je spremenila življenje. Vsebina te knjižice zdaj prebiva v njemu.
6SVOBODA
ali svobodnejše življenje je nekaj, kar si vsi želimo. Veliko vezo pri tem ima višina energijske frekvence in bližina z božanskim delom sebe.
7OBILJE
tudi tukaj ima veliko vezo energijska frekvenca in bližina z "bogom" v sebi, torej povezanost s sabo, kar je velikokrat težava.
8MRZLE KOPELI
Matej uporablja mrzlo vodo že 20 let kot sredstvo za boljše počutje in jasnost v miselnem svetu. Ja tudi misli so en del nas, ki ga lahko usmerjamo.
9ŠPORT
je nekaj, kar je priporočljivo za vsakega človeka, še sploh za ljudi, ki želijo živeti svobodneje in v energiji. Matej se profesionalno ukvarja s športnom sedemnajst let, a športnik je od svojega 5 leta starosti.
10SVETA GLASBA
se uporablja kot tehnika za dvih energijske frekvence. Matej jo zmeraj uporablja med terapijami in med vodenjem delavnic.
11POSTENJE
kot je že napisano v biografiji, je Matej leta 2005 - pred osemnajstimi leti opravil 21-dnevni proces Življenje na prani. Sedem dni je preživel brez hrane in vode in štirinajst dni ob blagih naravnih sokovih. Ideja tega dela je, da je ugotovil od česa smo živi. Seveda se tukaj znotraj skriva "sveto učenje", katerega je bil deležen med in po procesu. Dvakrat je od-plesal tudi indijanski Ples sonca in meseca, kjer se pleše 4-dni brez hrane in vode. Velikokrat se je prehranjeval na vsakih 24 ur. Veliko let je izvajal tako imenovan intermittent fasting, ko se prehranjuješ na princip 8h-16h. Postenje je vsekakor tehnika za prečiščevanje telesa in skoraj nujna pri "duhovnem razvoju".
12KANALIZIRANJE
kanaliziranje je tehnika medija, kjer se kot osebnost postavimo na stran in dovolimo informaciji - energiji, da pride skozi nas. Veličastna stvar, pri kateri zmeraj prejmemo točno takšno učenje, ki ga potrebujemo. Matej je medijstvo razvil takoj po opravljenem 21-dnevnem procesu Življenje na prani leta 2005 in ga nad-dradil s svojim učiteljem Gerom Lyonsom.
13ENERGIJA
ali elektrika, je tista snov, katero uporabljamo za zdravljenje, regeneracijo, transformacijo in preobrazbo. Jasno čutenje te snovi, če temu lahko tako rečemo se je Mateju pojavila hitro v njegovi mladosti. Prvič pri 16tih letih. Napram njegovi družini in družbi je takrat bil to še dokaj velik tabu. Zato je po-govor o teh stvareh potekal samo pri njegovih učiteljih.
14DUHOVNOST
je beseda, ki jo dan danes uporablja veliko ljudi. Matej je ne mara preveč, veliko boljša beseda za to, mu je beseda življenje. Res pa je, da je beseda duhovnost, prišla iz besede "duh", ki pa je vsekakor del Nas.
15ZDRAVLJENJE
je danes beseda, ki je nekateri ne marajo preveč, a izvira od daleč nazaj, ko farmacija še ni bila s-poznana. Tukaj je govora o duhovnem energijskem zdravljenju. Ker pa je Matej šel skozi resnično veliko bolečine in izkušenj obstaja velika verjetnost, da te bo ra.zumel, kar je že zdravljenje samo po sebi.
16ODVAJANJE OD DROG
droga prinaša spremembo v percepciji. V veliki večini je jemljemo za to, kjer nam je v tem času tukaj in zdaj tečno ali bedno. Če to bedo spremenimo, smo na dobri poti. No, Matej je imel kar nekaj izkušenj z drogo. Nikoli ni bil odvisnik, a idejo kaj droga počne, kdo postajaš, kakšna je pot do odvisnosti, mu je jasna.
17ODVAJANJE OD ALKOHOLA
zavedati se moramo, da odvisnosti obstajajo v par domenah, samo iz teh moramo izstopiti in vse to odpade.
18ODVAJANJE OD KAJENJA
in enako velja za kajenje cigaret ali marihuane. No, izza marihuane se skriva še veliko več, kar bi lahko povedal.

Še veliko več je tukaj znanja, a nekatere poglavitne stvari iz katerih lahko izhajamo, do mnogih - so opisane.

Če ugotovimo, da se zmeraj vse spreminja, je pot veliko lažja.

Matej Plavec

Master M - It is all about the people