TJA KAMOR USMERJAMO POZORNOST, TAM SE NAM STVARI "USTVARJAJO".

Individualna terapija:

  • POSVET - je pogovor o »problemu«, kjer se poskusi ugotoviti vzrok težave in njegovo osrčje. Včasih se že med posvetom ustvari zelo jasna vsebina o problemu ali učenju in je velikokrat tudi dovolj, da se prične vstop in potem odvijanje ali razkrivanje stiske, bolezni, torej nekega stresa, neravnotežja, ki ga morda doživljaš. Vsekakor ni rečeno, da te je sem zaneslo zaradi »problema«. Nekateri želimo zvedeti kaj novega in razširiti svoje znanje o duhovnosti, energiji, Življenju in gre pri posvetu potem vse vezano na to temo.
  • INDIVIDULANA TERAPIJA – ali aktivno energijsko zdravljene. Gre za proces aktivnega sodelovanja, lahko bi mu rekli tudi samo-zdravljenje. Vredno je povedati, da Matej sam ne dela ničesar razen tega, da te pelje skozi tvoj lasten proces. Velikokrat ima možnost dostopa in lahko jasno vidi od kod stvar izvira. Pomembno je, da se ve, da gre pri tem delu za energijsko delovanje, kjer energija vstopa v telo in osvobaja bolečino, napetosti, stres, bolezen, strahove in še veliko več. Naučil-a se boš sodelovati s svojim lastnim izvorom, kajti ideja je samo-zdravljenje, kar stvar zavije v varno polje. Tudi tukaj ti svetujem, da klineš zavihek "potovanje skozi čas", kjer boš lažje razumel  - zakaj je temu tako.

Za terapijo se dogovoriva po telefonu ali e-mailu. Dodava termin in način (na daljavo po zoom-u ali Center samurai ). Prej seveda na kratko dorečeva o čem se gre. Ko se delo-terapija konča, se pogovoriva o naslednjem terminu, če je ta smiseln in če se čuti, da ga potrebuješ. Zmeraj pa velja tvoja odločitev.

Cena ene terapije, ki traja me 1.5 - 2 uri je 100 eur. Plača se na transakcijski račun - vsi podatki se dobijo sproti, oziroma so napisani spodaj.

Če ugotoviva - vidiva, da je delo našlo pot in "zdravi in uči", kar se čuti, potem se lahko govoriva za paket 4ih terapij, kjer je en termin 5. "brezplačen".

Info: matej.plavec@gmail.com ali 031 766 131